Classic Blackjack Mini

Zsetonok egyenlege

Classic Blackjack Mini A játék célja: A blackjack játék célja olyan hand összegyűjtése, amelynek értéke a lehető legközelebb van a hez, de nem haladja meg azt.

zsetonok egyenlege

A hand értéke az egyes lapok értékének összege. Az egyes lapok értéke az alábbiak szerint alakul: A 2-estől esig terjedő lapok értéke megegyezik a lapokon található számmal.

A figurás lapok Bubi, Dáma és Király értéke 10 pont. Az Ász értéke 1 vagy 11 pont: amennyiben zsetonok egyenlege pontot érne az Ász, és így a hand összértéke zsetonok egyenlege a 21 pontot, az Ász csak 1 pontot ér. Soft total: ha az ász értéke 11, anélkül hogy a játékos keze meghaladná a et, például ha a játékos keze ász és webhelyek opciói valódi kivonási helyekkel, a kéz egy soft Hard total: ha az ász értéke 1, mivel máskülönben a játékos keze meghaladná a et.

Például ha a játékos keze 6 és ez, a kéz egy hard Ha a játék döntetlenül végződik push sem a bank, sem Ön nem nyer és nem is veszít. Ha az első két lapja egy ász és egy tízes értékű lap bubi, dáma, király vagy 10 akkor egy blackjack-je van és automatikusan 1.

zsetonok egyenlege

Játék információk: A tét-limitek a képernyő címsorában, valamint a játékablak közepén, a 'Tét megadása' szöveg alatt láthatók. A Classic Blackjack Mini játékot nyolc darab 52 lapos kártyapaklival játsszák. A pakli minden játékkör előtt megkeverésre kerül.

  • Aranyzsetonok a William Hill Kaszinóban - Online kaszinó ajánlatok
  • Gépek bináris opciókhoz
  • Opciók nyereségesek vagy sem

Az osztónak soft 17 esetében húznia kell egy lapot. A lapokat csak egyszer választhatja szét. Akárhányszor húzhat lapot.

Regisztráció véglegesitése

Az utolsó két esetben zsetonok egyenlege továbbiakban már csak egy lapot húzhat. Ha az osztó első lapja egy es, Bubi, Dáma, Király vagy Ász, lehetséges, hogy Blackjack-e van, amely esetben az Ön hand-je veszít, hacsak nincs Önnek is Blackjack-e.

Az osztó azonnal megnézi, hogy Blackjack-e van-e, és ha igen, begyűjti a vesztes játékos tétjét.

Bejelentkezés A B. Zseton bedobása után a játékautomata feldob egy szabályos játékkockát, majd megmutatja a dobás eredményét. Ezután választhatunk: vagy felvesszük a nyereményt - ami a dobott szám értékének szorosa - és a játék véget ér, vagy újabb zsetont dobunk az automatába. Az utóbbi esetben a gép ismét dob, és a nyeremény a két dobott szám szorzatának a szorosa. A játék legkésőbb a második dobás után véget ér.

A játék menete: Válassza ki a feltenni kívánt tétet - zsetonok egyenlege a képernyő alján látható zsetonokra. Növelheti a tétet, ha további zsetonokra kattint a képernyő alján, vagy csökkentheti a tétet, ha megnyomja a 'Mégse' vagy a 'Törlés' gombot az 'Oszt' gomb jobb oldalán. A feltett tétet közvetlenül zsetonok egyenlege Ön számlaegyenlegéből vonjuk le. Amint kiválasztotta a tétet, kattintson az 'Oszt' gombra.

Egyenleg: Az Ön meglévő számlaegyenlege az egyenleg menüpontban látható, miután megadta a kívánt tétet és megnyomta az Oszt gombot.

zsetonok egyenlege Az adott hand-ben feltett tét a hand alatti fekete mezőben látható. Összes tét: A játékban feltett összes tét az Összes tét mezőben látható. Ha az osztó első lapja egy es, Bubi, Dáma, Király vagy Ász, ellenőrzi hogy van-e blackjack-e, mielőtt Ön húzhatna egy harmadik lapot.

Amennyiben a játékos vagy az osztó Blackjack-et ér el, a játék véget ér. A Biztosítás lehetősége akkor választható, ha az osztó első lapja egy Ász.

Amint a játék véget ért, a végső hand-ek zsetonok egyenlege a képernyőn, amíg meg nem nyomja az 'Új játék', 'Újraosztás' vagy a 'Duplázás' gombot. A játék összesítése látható az Ön és az osztó végső eredményével, valamint a nyert és vesztett összegekkel.

Szintén látható az Ön frissített egyenlege. Ekkor Önnek lehetősége van ismét az előző hand-ben feltett téttel játszani, megduplázhatja a tétet amennyiben egyenlege ezt megengedi vagy új tétet választhat.

Zsetonok egyenlege Játék választása legördülő menü segítségével válthat egy másik Mini játékra.

A játék célja:

Lapszámláló: zsetonok egyenlege A hand összértéke a hand jobb felső sarkában megjelenő sárga mezőben látható. A mező sárga aktív hand esetében, amelyet pulzáló animáció is jelez. Felhívjuk figyelmét, hogy a játékos egyenlege a játékképernyő alján látható.

A játékszabályok elolvasásához nyomja meg a játékképernyő tetején látható 'Súgó' gombot, majd kattintson a 'További segítség' linkre. A befejezett játékok statisztikáját a játékképernyő tetején látható 'Játék stat' gombra kattintva érheti el.

A JÁTÉK ÁTTEKINTÉSE

Alapesetben a játékban a zenék be vannak kapcsolva. A játék csak valódi pénzes módban játszható. Meghibásodás esetén kifizetés nem történik. Választható lehetőségek Stand: Kattintson a gombra, ha nem kér több lapot.

Áttekintés

Ezt a lehetőséget bármikor választhatja. Miután megnyomta a 'Stand' gombot az osztó húz még egy lapot ezután a kezeket összehasonlítjuk és megállapítjuk, hogy ki nyert. Hit: Ha szeretne húzni még egy lapot, kattintson a 'Hit' gomba. Ezt mindaddig megteheti, amíg meg nem áll, vagy hand-jének összértéke meg nem haladja zsetonok egyenlege 21 pontot. Double bet: Miután megkapta első két lapját, megjelenik a duplázás lehetősége.

Ha ezt az opciót választja, a tét összegét megduplázzuk, Ön kap még egy lapot, azt követően viszont automatikusan megáll. Duplázásra a szétválasztást követően is van lehetőség. Amennyiben az Ön egyenlege nem elegendő a duplázáshoz, ez a lehetőség nem választható.

Betting Ebben a rulett játékban kilenc különböző módon van lehetősége a játékosnak a tétek felhelyezésére. Minden mód alatt különböző kombinációjú számok megjátszására van lehetőség, a Payouts menüben további információk találhatóak a kifizetésekről.

Ha veszít, az eredeti tét összegét és a duplázást is elveszíti. Split: Ha két egyforma értékű lapot kapott pl két 7-est, két est, két figurás lapot stb. Ez a lehetőség akkor is választható.

A kizárólag meghatározott játékok alsó sávjában egy ikon jelenik meg, ha jogosult vagy az Aranyzsetonokra. Az Aranyzsetonokat a William Hill Kaszinóhoz való bejelentkezésed követően a kaszinólobbyban találod meg az Egyenleg menűre kattintva. A megjelenő ikonra kattintva, kiválaszthatod a kijelölt játékok egyikét, amelyen játszani szeretnél.

Ha a szétválasztás mellett dönt, automatikusan az eredeti téttel megegyező összegű tétet tesz fel a második hand-re is. A lapokat csak egyszer lehet szétválasztani. Abban az esetben, ha lapjait megoszthatná azonban a második tét elhelyezéséhez nincs elegendő játékegyenlege, a megosztás lehetőséget nem kínáljuk fel.

zsetonok egyenlege

A megosztást követően akárhányszor húzhat, kivéve ha ászokat osztott meg és ha a megosztás után duplázott. Ha Ászokat választott szét, minden hand-nél már csak egy lapot húzhat.

Útmutatók és segédeszközök

Ha egy figurás lapot, vagy egy est húz, nincs blackjack-je, hanem a kéz értéke Hogyan választhatja szét lapjait Ha a szétválasztás mellett dönt, a lapokat két külön hand-be osztjuk szét, és mindkét lap mellé kap még egy-egy lapot. Az a hand, amely körül sárga keret látható, zsetonok egyenlege aktív hand azaz amelyikkel éppen játszik.

A keret nő, ahogy további lapokat húz. Amint befejezte az első hand-et, a sárga keret átvándorol a másik hand-re.

Biztosítás: A biztosítást lehetőséget kínál arra, hogy megvédje magát az osztó blakjack-jével szemben. Biztosíthatja hand-jét az osztó blackjack-jével szemben, ha az 'Igen' gombra kattint. Ha a biztosítás mellett dönt, az extra tét automatikusan megadásra kerül.

European Roulette

Ha az osztónak blackjack-je van a biztosítás hez fizet és Ön elveszti az zsetonok egyenlege fogadását. Ha az osztónak nincs blackjack-je Ön elveszti a biztosítást és a játék az eredeti fogadásával folytatódik.

A biztosítást nem kínáljuk fel, ha Önnek egy blackjack-je van. Ha a 'Nem' gombra kattint, az extra tét nem kerül megadásra.

Súgó - Kaszinó - Classic Blackjack Mini

Amennyiben a hand-ben lehetőség lenne a biztosításra, de egyenlege nem elegendő az extra tét megadásához, megjelenik a biztosítás lehetősége az 'Igen' és a 'Nem' válaszlehetőségekkel. Ha az 'Igen' gombra kattint, felugrik a Pénztár oldala és a játékképernyőn egészen addig látható az 'Igen' gomb, amíg egynlege zsetonok egyenlege a tét megadásához vagy amíg nem kattint a 'Nem' gombra.

A játékos hand-je: A 9-nél több lapból álló hand esetében az első lapo ka t a bal oldalon eltakarjuk.

zsetonok egyenlege

Egy nyíl jelzi ezeket a lapokat. Ha a hand-re kattint, a teljes hand láthatóvá válik.

Lounge Pókersuli - Kapott vagy önerőből szerzett zseton?

A felugró zsetonok egyenlege a hand minden lapja látható. A játékhoz való visszatéréshez kattintson a 'Bezár' gombra. Megosztás esetén az 5-nél több lapból álló hand esetében takarjuk el az első lapo ka t a bal oldalon.