Miben segíthetünk?

Opciók csevegés

Az élő csevegés moderálása Az élő csevegés moderálása Az élő csevegés moderálása hozzájárul ahhoz, hogy a közösség tagjai szívesen vegyenek részt csatornád életében. A YouTube által rendelkezésedre bocsátott eszközök segítségével megelőzheted a zaklatást, és gondoskodhatsz arról, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát.

How to Moderate Live Chat on YouTube Az élő csevegés megkezdése előtt Az élő csevegés elindítása előtt állítsd be ezeket a moderálási eszközöket.

Egyes eszközök az élő közvetítés közben és utána is használhatók. Moderátorok kijelölése Minden élő csevegéshez kijelölhetsz moderátort. A kijelölt moderátor mindaddig moderátor marad, amíg vissza nem vonod a kijelölését, vagyis ha ezt nem teszed meg, akkor a következő élő csevegés indítását követően is moderátor lesz.

Nyomatékosan javasoljuk, hogy a nagy forgalmú eseményeknél legalább egy külön moderátort jelölj ki az élő csevegéshez.

Miben segíthetünk?

A moderátorok interakcióba léphetnek a közönséggel, és szükség szerint eltávolíthatnak megjegyzéseket. Ezenfelül bejelenthetnek és elrejthetnek felhasználókat, vagy egy időre kizárhatják őket a csevegésből.

Írd be a moderátorként kijelölni kívánt felhasználó nevét. Kattints a Mentés gombra. Válaszd ki a felhasználónév melletti menüikont a csevegésben, majd válaszd a Moderátor hozzáadása lehetőséget. Megadott szavakat tartalmazó üzenetek letiltása Ha szeretnél letiltani olyan élő csevegési üzeneteket, amelyek megadott szavakat tartalmaznak, készíts egy listát a letiltott szavakból a YouTube Studióban.

Nyisd meg a YouTube Studiót. A bal oldalon kattints a Beállítások Közösség elemre.

Она не обратила внимания на его просьбу. - Сядь.

Az ezeket a szavakat tartalmazó üzenetek le lesznek tiltva az élő csevegésed során. Esetlegesen nem helyénvaló élő csevegési üzenetek visszatartása áttekintésre Lehetőséged van arra, hogy a YouTube rendszere az esetlegesen nem helyénvaló élő csevegési üzeneteket visszatartsa áttekintésre.

opciók csevegés bináris opciók mintája

Ha bekapcsolod ezt a funkciót, akkor a rendszer az általa kiszűrt élő csevegési üzeneteket ellenőrzés céljából visszatartja a csevegési feedben. Te döntöd el, hogy végül megjeleníted vagy elrejted-e ezeket az üzeneteket.

opciók csevegés bináris opciókat vásárolni

Mint bármilyen más rendszer, ez a funkció sem bináris opciók grafikus modelljei, azonban megkönnyítheti számodra az opciók csevegés közvetítésed során érkező élő csevegési üzenetek moderálását.

A opciók csevegés oldalon koppints a Beállítások Közösség Alapbeállítások lehetőségre.

  1. Никто ни в чем его не обвинит.
  2. Фонтейн повернулся к Сьюзан.
  3. Üzenetküldés és Chat – Forge of Empires - Wiki HU

Ha nem teszel opciók csevegés a csevegési üzenetek rejtve maradnak a nézők elől. Lassú üzemmód A lassú üzemmód lehetővé teszi annak korlátozását, hogy milyen gyakran szólhatnak hozzá az egyes felhasználók. Ez időkorlát beállításával valósítható meg. A korlátozás nem érinti a csatornatulajdonost, a moderátorokat és a YouTube-csatorna tagjait.

opciók csevegés bitcoin törvényesség

Bekapcsolás az Élő irányítóközpontban Streamelés Hozz létre egy élő közvetítést. A cím és a leírás megadása után kattints a Stream létrehozása gombra.

Kattints a Beállítások elemre. Kattints az Élő csevegés lehetőségre.

Az élő csevegés moderálása

Válts Lassú üzemmódra. Nyisd meg az élő irányítópultot.

Она полагала, что Стратмор уже закончил телефонный разговор и сейчас придет и выслушает ее, но он все не появлялся. Пытаясь успокоиться, она посмотрела на экран своего компьютера. Запущенный во второй раз «Следопыт» все еще продолжал поиск, но теперь это уже не имело значения. Сьюзан знала, что он принесет ей в зубах: GHALEcrypto.

Kattints a Beállítások gombra a csevegési modulban. Válaszd ki a Lassú opciók csevegés bekapcsolása lehetőséget, és add meg, hogy hány másodpercet kell várniuk az egyes felhasználóknak, mielőtt új bejegyzést írhatnak.

opciók csevegés hacker bevételek gyorsan

A minimális érték 1 másodperc, a maximális másodperc. Csak tagok számára rendelkezésre álló élő csevegés Nyithatsz olyan élő csevegéseket, amelyeken csak a tagjaid vehetnek részt. Csak a tagok rendelkezésére álló élő csevegés bekapcsolása a számítógépen: Jelentkezz be a YouTube Studióba.

A csevegésátírás használata

A bal oldalon kattints a Streamelés lehetőségre. Stream létrehozása: Korábbi stream másolása: Válassz ki egy korábbi streamet, majd kattints a Beállítások ismételt alkalmazása lehetőségre. Új stream létrehozása: Írd be a stream adatait, és kattints a Stream létrehozása lehetőségre.

opciók csevegés mennyi pénzt keresnek

A jobb felső sarokban kattints a Beállítások gombra. Az élő csevegés be- és kikapcsolása Az élő csevegést bármikor kikapcsolhatod, akár az esemény megkezdését követően is.

Mi több, akár a kibeszélőkhöz is lehetőséged van csatlakozni játékunk fórumán. Mindezek során légy figyelemmel arra, hogy másokkal csakis barátságos és tiszteletteljes hangnemben, bántó és sértő stílust kerülve lépj kapcsolatba. Üzenetközpont áttekintő Mobilos alkalmazáson az üzenetközpontot a jobb oldalon található ikon segítségével tudod elérni. Opciók csevegés böngészős verzióban a bal alsó sarokban látható ikonok között van az üzenetközpont, amit a levél ikonra való kattintással érhetsz el.

Élő irányítóközpont Streamelés: A jobb felső részen kattints a Beállítások Élő csevegés.