A LocalBitcoins-on hat éve nem látott szintre csökkent a volumen

Localbitcoins link

Tartalom

  Megosztom A LocalBitcoins nevű peer-to-peer kereskedői felületen február végén rekord alacsony volument mértek.

  Megosztom A peer-to-peer platform év elején indult és fontos localbitcoins link volt az akkori kriptós közösségnek: vevőket és eladókat hozott össze egy webes felületen. Számtalan fizetési és kripto küldési opciót sorolt fel — amiben a személyes találkozó is szerepelt, amit később eltávolítottak, és egy biztonságos escrow rendszert is kínált. A volumen ben csúcsosodott, amikor egy hét alatt 38 BTC-t adtak és vettek, majd a es bika piac során már majdnem megközelítette ezt a csúcsot, amikor egy hét alatt 28 BTC-t cseréltek a platformon. Volumen dollárban A LocalBitcoins volumene olyan helyeken szokott kiugrást mutatni, ahol épp komoly társadalmi és gazdasági felfordulások mennek végbe. Ilyen pl.

  Az adatokból világosan kiderül: a kereskedési volumen hét éve nem volt ilyen alacsony. A tavalyi év februárjával összehasonlítva jól kivehető a különség: amíg akkor localbitcoins link BTC forgalmat csináltak a felhasználók, addig idén februárban ez már csak BTC volt.

  localbitcoins link

  Heti LocalBitcoins volumen, BTC-ben A dollárnál maradva, a fiatban mért volumen is érezhetően csökkent, bár az nem ilyen drasztikusan. A történelmi csúcs a es hájp közepén, decemberben volt, akkor millió dollárnyi Localbitcoins link fordult meg a platformon.

  localbitcoins link

  A kereskedési volumen ilyen mértékű csökkenése leginkább két tényezőnek tudható be. Az egyik egy nemrégi botrány, amiben több usernek felfüggesztették az accountját, bármiféle értesítés és indoklás nélkül. A felfüggesztésnek áldozatul esetteknek rengeteg pénzük ragadt bent, azt nem tudták kiutalni a platformról.

  localbitcoins link

  Heti LocalBitcoins volumen, dollárban Ezek a tiltások a másik fontos tényező miatt következhettek be: a szigorodó szabályozások miatt. A LocalBitcoins ugyanis Finnországban működik és a cég tavalyi nyilatkozatai alapján teljes mértékben szeretne megfelelni a finnországi és ezzel együtt az Európai Uniós szabályozásoknak.

  Ekkora vezette be a platform a szigorúbb személyazonosítási intézkedéseit.