Fő navigáció

Leon opció. Seat Leon 1.4 16V Stella biztonsági és autó opciók

Tartalom

  Fotó: Seat Ami most rendelkezésre áll, az a lóerős dízel, a és lovas turbós benzines, valamint a modell történetében először kínált eTSI mild-hibrid változat. Utóbbi kizárólag hétfokozatú DSG automata váltóval szerepel a kínálatban, amelyet a kétliteres, lovas dízelhez is meg lehet megrendelni.

  leon opció

  A kínálat később az egyliteres TSI 90 és lovas verziójával, valamint a lóerős dízellel bővül majd. Az autó ötajtós hatchback és Sportstourer nevű kombi karosszériával érkezett, háromajtósként már nem lesz kapható.

  leon opció

  Az új Leon 8,6 cm-rel hosszabb az elődjénél most mm leon opció, magassága viszont csak 3 mm-t nőtt; ez már önmagában is sportosabb összképet eredményez, amit a 0,ről 0,re csökkent légellenállási tényező is bizonyít. A csomagtér alapmérete az ötajtósnál maradt liter, a kombié viszont 30 literrel megnőtt l.

  leon opció

  Az autóhoz az opciós listáról akár háromzónás klímaberendezés is kérhető, a jobban felszerelt típusok már alapon 10,25 hüvelykes leon opció műszeregységgel vannak felszerelve. Az új Seat Leon jelenleg elérhető legolcsóbb, lóerős benzinmotoros változata 19  euróba kerül, a nyáron érkező egyliteres, 90 lovas alaptípust 15  euróért lehet majd megvásárolni.

  leon opció