Metszet és Homlokzat beállításai

Jel opciók

jel opciók mi a lehetőségek titka

Eszköztár: Központi Összefoglalás A VISSZA megjeleníti a parancs vagy rendszerváltozó nevét a parancspromptnál, így jelezve, hogy visszalépett arra a pontra, ahol a parancsot használta. MegjegyzésA VISSZA parancsnak nincs hatása néhány parancsra és rendszerváltozóra, beleértve azokat, amelyek egy ablakot vagy rajzot nyitnak meg, zárnak le vagy mentenek, információt jelenítenek meg, megváltoztatják a grafikus kijelzőt, újragenerálják a rajzot vagy más formátumba exportálják a rajzot.

Ha elfelejtette a Képernyőidő jelkódját

Promptok A következő promptok jelennek meg. Ez ugyanazt eredményezi, mint a v többszörös megadása. Automatikus Egy makróbeli például egy menümakróbeli jel opciók egyetlen műveletté csoportosítja, rp hogyan lehet pénzt keresni így egyetlen V paranccsal visszavonhatók.

A Központi eszköztár Vissza gombja nem érhető el. Az Auto, Kezdet, és Jel opciók nem hozzáférhetők, ha előzőleg a Nincs vagy jel opciók Egy opciót kiválasztotta. Egyesít Meghatározza, hogy a több egymást követő nagyítás és eltolás parancs kombinálódjon-e egyszerű műveletként a vissza és előre műveletek szempontjából.

jel opciók a legjobb bináris opciók jelzőprogramja az androd számára

Jel opciók menüből indított eltolási és zoomolási parancsokat a program nem kombinálja; ezek mindig külön műveletek maradnak. Fólia Azt szabályozza, hogy a fólia panelműveleteit a program egyetlen Vissza műveletté fogja-e össze. Kezdete, Vége Egymás utáni műveleteket sorozattá csoportosít.

A Kezdete opció megadása után minden egymást követő művelet e sorozat részévé válik addig, míg a Vége opciót nem használja. Amíg a csoport aktív, a visszavonás kezdete megadása befejezi az aktuális sorozatot és újat kezd.

Jelkód beállítása az iPhone-on

Ha a visszavonás kezdetét a vége visszavonása nélkül adja meg, a Szám opció használata meghatározott számú parancsot von vissza, de nem túl a kezdőponton. Ha a kezdőpont elé akar visszamenni, a Vége opciót kell használnia még akkor jel opciók, ha a sorozat üres. Ugyanez érvényes a V parancsra. Jel, Hátra A Jel opció jelet jel opciók a visszavonás információba.

Egyéni felület színek árnyalás nélkül : az építőanyagok révén minden metszeti felület az adott jel opciók a beállításait tartalmazó párbeszédpanelban hozzárendelt felülettel jelenik meg. Saját felület színek árnyékolt : lásd fent. A megjelenített színek visszatükrözik az árnyékhatásokat. Mindazonáltal, nagyobb modellek esetén a Nem metszett felületek kitöltése opció használata az újraépítés idejét megnövelheti. Nem metszett felületek kitöltése: 1.

A Hátra opció az ezen jelig végzett minden műveletet visszavonja. Ha egyenként vonja vissza a műveleteket, a program figyelmezteti, amikor eléri a jelet.

Kilövési opciók beállításai

Tetszőleges számú jel helyezhető el. A Hátra opció jelenként halad hátrafelé és eltávolítja a már elhagyott jeleket. Ha egy jelet sem talál, a Hátra opció a következő promptot jeleníti meg: Ez minden szerkesztést érvényteleníteni fog. Nyomja le az n billentyűt a Hátra opció figyelmen kívül hagyásához.

jel opciók bináris opciók gbp usd-vel