Évtizedes trendvonalat tesztel az euró | Világgazdaság

Dollár trendvonal

MY CURRENCY COLLECTION - US DOLLARS, THAI BAHT, RINGGIT, SINGAPORE DOLLAR, AUSTRALIAN DOLLAR

Stratégia Évtizedes trendvonalat tesztel az euró Évtizedes trendvonalat tesztel az euró Kérdés, hogy most megerősítik-e ezt a kitörést, vagy netán visszatérünk a csökkenő trendcsatornába. Az egyik fő mozgatórugó amögött, hogy megtörni látszik az évtizedes csökkenő trend, a dollár kamatkülönbözetének érdemi csökkenése a főbb devizákkal szemben.

dollár trendvonal opciók foglalkozik diplomával

A Fed dollár trendvonal huszárvágással elvitte a nullás alapkamatot az USA-ba is, amit a járvány okozta gyors gazdasági visszaesés erőszakolt ki, és legalább ig ezen a szinten maradhat az irányadó ráta, így ez a tényező hosszabb távon gyengítheti a zöldhasút.

A járvány előtt sok alapnak volt nagyobb dollár dollár trendvonal kitettsége a dollár javára szóló hozamkülönbözet miatt, ezeknek a leépítése továbbra is szembeszelet jelenthet.

dollár trendvonal keresni bitcoinok hivatalos honlapján

Az Egyesült Államoknak egyelőre kevéssé sikerült visszaszorítania a koronavírus terjedését, ami a júliusi makroadatok szerint a gazdaság visszapattanására is rányomta a bélyegét. Ezzel az eurózóna valamelyest dollár trendvonal került, ami egy-két hónapos időtávon szintén inkább dollár trendvonal euró malmára hajthatja a vizet. Végül rövidebb távon az újfent elszálló amerikai költségvetés is szálka lehet a befektetők szemében, ami ugyan hosszabb távon jelentősen segítheti a gazdaságot, most azonban még inkább felelőtlen költekezésnek tűnik.

A Citi indikátorai alapján azt láthatjuk, hogy az dollár trendvonal hetekben megindult a dollár long és az euró short pozíciók leépítése.

dollár trendvonal pénzt keresni az interneten előfizetéssel

Ezzel együtt még mindig a dollár longok, illetve euró dollár trendvonal vannak enyhén túlsúlyban a piacon, ami arra enged következtetni, hogy lehet még tér a további emelkedés előtt a devizakeresztben. Rövid távon azonban erősen túlvettséget mutat az árfolyam, így már nagyon érik egy technikai korrekció. Úgy tűnik, mintha ez múlt pénteken el is kezdődött volna.

dollár trendvonal aki mennyit vonott ki a bináris opciókból

Ezt követően azonban nem igazán szólnak érvek a dollár diadalmenetének folytatódása mellett, legalábbis a következő egy-két hónapban. Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét!

dollár trendvonal üzletközpont mi