Hétfőn a megszokott rendben folytatódik a kereskedés a tokiói tőzsdén

Bizalmi kereskedés

Tartalom

  bizalmi kereskedés

  A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is. A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire.

  bizalmi kereskedés

  Bizalmi kereskedés meg többet A tervek szerint a csomag minden bizonnyal 12 olyan pontot tartalmaz majd, amelyektől a bizalmi helyzet és a bankszektoron belüli információáramlás javulását remélik. A jegybak a csomagot azt követően jelentette be, hogy a globális pénzpiaci válság súlyosbodása miatt a lengyel bankközi kamatlábmutató Wibor négyéves csúcsra emelkedett. A három hónapos Wibor jelenleg 6.

  bizalmi kereskedés

  A lengyel bankrendszer biztonságos és stabil, nincsenek likviditási problémák, az egyedüli probléma a bizalom hiánya - nyilatkozta Slawomir Skrzypek jegybankelnök egy varsói konferencián. Skrzypek szerint a rosszul teljesítő hitelek történelmien alacsony aránya szintén azt jelzi, hogy a lengyel bankokkal nincsen bizalmi kereskedés.

  bizalmi kereskedés

  A "bizalmi csomag" részleteit holnap ismerteti a jegybank - mondta Skrzypek. A monetáris tanács tagjai még ma találkoznak, hogy megvitázzák a csomag részleteit.