Bitcoin (BTC) és Font sterling (GBP) Valuta átváltás kalkulátor

Bitcoin október. Bitcoin - A legnagyobb hazugság a kriptovalutával kapcsolatban | MNB Intézet Blog

bitcoin október

Valaki 1 milliárd dollár értékű bitcoint utalt  át egyetlen tranzakcióban, miközben meg tudta őrizni az anonimitását. Vagyis senki nem tudja, kinek a számláján lett az egyenleg nagyjából , forintnyi pénzzel több. Sem a feladó, sem a címzett nem ismert ebben a tranzakcióban.

Annyit lehet tudni, hogy a feladó az egyik legnagyobb Bitcoin tárca, ami nem köthető se céghez, se emberhez.

BITCOIN WILL PUMP 30%+ NEXT FEW DAYS!!!? - According To This Chart! - Bitcoin Price Analysis

Ez persze nem újdonság, nyilvánvalóan egy kis tárcából lehetetlen lett volna ennyi pénzt bitcoin október. Lehet, hogy egy nagyon gazdag magánszemélyé, lehet hogy valamilyen bitcoin-váltó tőzsde tárcája, vagy bitcoin október is, hogy egy cég, ami egyelőre nem fedte fel magát. A szakértők szerint ha valamilyen legális üzletről van szó, akkor valószínűleg olyan állhat a háttérben, hogy a pénz cégen belül mozgott, vagy van mögötte valamilyen nagyobb vásárlás.

bitcoin október

Ha nem legális pénz, akkor pedig valaki kihasználta azt, amit a hatóságok már többször jeleztek, vagyis, hogy nem tudják lenyomozni az ilyen bitcoin október tranzakciókat. Lehet álneveket használni, anonim is lehet valaki, és könnyen elérhető, hogy soha ne derüljön ki, hogy ez a pénz honnan jött és kihez megy.

Bitcoin-eseménynaptár Magyar Bitcoin- blockchain- és kriptovaluta-rendezvények naprakész, országos adatbázisa Mostantól a legjelentősebb európai programokkal kiegészítve. Ide kerül fel minden fontosabb Bitcoin- blokklánc- és kriptopénz-tematikájú esemény, legyen az: meetup, rendezvény, előadás, oktatás, tanfolyam, képzés, konferencia, találkozó, roadshow, szeminárium, webinárium.

Nem ez az első eset, hogy ilyen összeg jelenik meg a rendszerben, tavaly egy hasonló összeg okozott fejtörést a hatóságoknak, de volt több kisebb, de még mindig millió dolláros nagyságrendekben mozgó utalás is, amiről szintén nem lehet tudni, hogy kik között zajlott a tranzakció. Whale alert!

bitcoin október