Villámgyors fizetési eszköz

Bitcoin megerősítés

Michael Saylor is the Bitcoin Bull Bull Bull

A grafikonok nézegetése és a technikai elemzés TA sokak szerint humbug és boszorkányság, mivel a már megtörtént események alapján szerintük Bitcoin megerősítés lehet és nincs is értelme a jövőre vonatkozó elemzéseket készíteni.

Jelen esetben a grafikon, az indikátorok és az eladók látszólagos csendje, magabiztos áttörése esetén a hosszabb-rövidebb felfelé irányt teszi valószínűbbé. A BTC emelkedésével párhuzamosan a teljes piac magához térhet.

Bitcoin megerősítés

Forrás: tradingview Véleményem szerint azonban még ha így is történik, a heti grafikon alapján még elképzelhetőnek tartok oldalazást vagy némi csökkenést, mielőtt újra begyújtjuk a rakétákat.

Rengeteg pozitív hír érkezik az utóbbi időben, olyanok, melyek tavaly november-decemberben ezerdolláros emelkedést okoztak volna.

Bitcoin megerősítés

A forgalom ennek ellenére még mindig csökken, ez a korábbi tapasztalatok alapján egészen addig így lesz, mindig trendváltás nem történik a heti grafikonon és konzisztens áremelkedés nem indul. Vásárláshoz a Coinbase vagy Bitpanda brókereket ajánljuk. Befektetés előtt nagyon fontos, hogy tisztába kerülj Bitcoin megerősítés alapokkal, ezt leghatékonyabban az ingyenes, általunk összeállított Kriptosuli val tudod megtenni.

Bitcoin megerősítés