Budapesti Értéktőzsde

Alkalmazotti opciók. Alkalmazott díjstruktúra - Bet site

Az Intel javít az alkalmazotti részvényopciókon Samu József március Hirdetés Az Intel engedélyt kért a részvényeseitől, hogy értékesebbé tegye az alkalmazotti részvényopciókat.

alkalmazotti opciók hogyan lehet gyorsan sok pénzt keresni, könnyű és

Alkalmazotti opciók ellentmondásos lépést a cég szerint az teszi szükségessé, hogy megtartsa legfontosabb dolgozóit. A nagyvállalatok gyakran ajánlanak részvényopciókat alkalmazottaiknak, hogy motiválják, és maguknál tartsák őket, de az opciók elveszítik értéküket, ha a cég részvényeinek piaci értéke a kötési árfolyam alá érdemes-e bináris opciókkal foglalkozni?. Az Intel tervei szerint az így elértéktelenedett részvényopciókat - melyek ára a jelenlegi részvényár felett van - új opciókra cserélnék a jelenlegi piaci árakhoz igazodva.

alkalmazotti opciók befektetési platform befektetés nélkül

Az ajánlat nyitva áll majd valamennyi Intel alkalmazott számára, a csúcsvezetők kivételével. Míg a lépés ösztönzőleg hathat a keményen dolgozó alkalmazottakra, a részvényesek között ellenérzést válthat ki, hiszen őket senki sem kompenzálja hasonló módon.

A lépés egyébként közel sem egyedülálló: a Google, az eBay és az AMD is hasonló módon próbálta motiválni dolgozóit.

alkalmazotti opciók opció jellemző

Ellentmondásos lépés Az Intel akciójának sajátos ízt ad, hogy óta a cég 20 ezer munkahelyet szüntetett meg, most pedig ilyen lépéseket tesz, hogy megtartsa a bizonyos projektekhez kritikusan fontos munkaerőt.

Az Intel tájékoztatása szerint a közel 84 ezer fős alkalmazotti gárda 87 százaléka rendelkezik részvényopciókkal, melynek gyakorlatilag teljes egésze, 99 százaléka értéktelenedett el a fenti okokból.

Alkalmazotti alfiókok

Mit szólnak a részvényesek? Craig Barrett, az Intel elnöke arra számít, hogy a vállalat részvényesei rendelkeznek a szükséges rálátással, és megértik annak szükségességét, hogy a kulcsfontosságú alkalmazottakat a cégnél tartsák a nehéz gazdasági helyzetben.

alkalmazotti opciók hirdetések a további bevételekről az interneten

Ezidáig nem tűnik úgy, hogy a részvényesek különösebben aggódnánbak a terv miatt; sokkal alkalmazotti opciók aggasztja őket a piac mikroprocesszorok iránti igénye, a személyiszámítógép-piac állapota. A részvényesek május án döntenek arról, hogy elfogadják-e a javaslatot.

alkalmazotti opciók kereskedsz opciókkal

Bérstop Az Intel azt is tervezi, hogy befagyasztja a csúcsvezetők fizetését, és csökkenti a nyugdíjpénztári, illetve alkalmazotti részvénycsomag-vásárlási hozzájárulásait. Ezek a lépések együtt jelentős költségmegtakarítást jelentenek re.

alkalmazotti opciók hogyan lehet pénzt rabságban keresni